BUREL ARCHITECTURE

TIDLØS INNOVATION
Burel Factory er et portugisisk mærke født i 2010 med missionen om at genoplive en kulturarv. Burel er også navnet på den uld, som bliver vævet af ulden fra fårerne i de omkringliggende bjerge.

I dag fremstiller Burel Factory innovative designs og farver. De har en bæredygtig produktion med respekt for naturen, bjergene og kulturen.

Uldens akustiske egernskaber er blevet dokumenteret og certificeret. Designere, arkitekter og kreavive mennesker har, med udgangspunkt i den historiske arv, udviklet mange innovative akustiske løsninger.

De forskellige akustiske løsninger, der er udviklet, giver, udover at give en moderne og innovativ æstetik, mulighed for væsentlig akustisk forbedring til offentlige og private rum.

Burel har foreløbig udviklet mere end 25 forskellige slags 3D sømme (3D), som syes i hånden. Gardiner, modulære paneler, tangrammer, fliser og masser af skræddersyede løsninger. Og alle produkter kan leveres i mere end 80 farver.

For at forbedre den akustiske ydeevne har Burel vurderet forskellige materialer, der kan placeres på bagsiden af ​​tekstilet. Der er mulighed for en bred vifte af modulære og skræddersyede løsninger.

1 af 3

55° North tilbyder i tæt samarbejde med Burel rådgivning af akustiske løsninger. Alt "skræddersyes" til det enkelte projekt. Og vi kan bistå med opmåling og opsætning.

I 55° Norths showroom I København er præsenteret en række akustikløsninger, som giver et godt indtryk af mulighederne.

Kontakt os for en uforpligtende præsentation.