Agent & distributør

Vi er agenter for LovelyLinen, Skovshoved Møbelfabrik, Cloud7 og vi er distributørfor Burel Factory. Det er brands, der lever op til vores værdier.

BUREL MOUNTAIN ORIGINALS

Burel fremstiller interiør produkter i 100% uld. Råmaterialet til uldprodukterne fra Burel Factory kommer fra de får, som lever naturligt i de omkringliggende bjerge.

CLOUD7

Cloud7 er det "skæve" mærke i vores portefølje, da det ikke kun er et interieur brands. Vi har haft Cloud7 i porteføljen siden 2017 og valgte oprindeligt Cloud7 grundet de flotteste og lærkreste hundesenge, som passer i ethvert hjem uden at "skrige".

Cloud7 er grundlagt i 2010 i Berlin af modedesigner og hundelsker Petra Jungebluth. Mærket er siden vokset til et premium-mærke for hunde, med adskillige loyale fans fra hele verden. Cloud7 er det førende hundedesignmærke med den bredeste produktportefølje.

Cloud7 har vundet et utalt af priser, som primært er designpriser og i 2020 blev de i Tyskland, Sustainable Brand of the Year.

Cloud7 er topdesignede produkter med øje for både kvalitet, design og bæredygtighed. Et brand, som vi er meget stolte af at have i vores portefølje.

LOVELY LINEN

55°North har siden 2016 præsenteret LovelyLinen på det danske marked. Det passer perfekt i vores produktportefølje og er mange forhandleres yndlingsbrand. LovelyLinen er kendt og elsket af mange forbrugere.

LovelyLinen er et svensk brand, som siden 1992 har fremstillet og markedsført et bredt sortiment af hørprodukter til alle rum i hjemmet. LovelyLinen er familieejet og i branders DNA ses det tydeligt at LovelyLinen ejes af en mand. LovelyLinen er på mange måder også et meget maskulint brand.

Kærligheden til det levende, ikke perfekte er drivkraften hos LovelyLinen. Inspirationen er hør'ens 1000-årige historie og deras fantastiske egenskaber. Produkterne skal være med til at skape levende, varme og personlige hjem,

Hør er både holdbart og smukt og bliver endnu smukkere jo mere det bliver brugt. Hør er et bæredygtigt valg, som er har været med at til at gøre det attraktivt og trendigt.

Produkterne fremstilles primært i Lithauen, hvor råvaren Flax også dyrkes.

Hele LovelyLinen sortimentet kan efter aftale ses i 55°Norths showroom af forhandlere og indretnings arkitekter/stylister.

SKOVSHOVED MØBELFABRIK

Skovshoved Møbelfabrik er et lille, men eksklusivt brand, som i mange år har fremstillet de kendte OGK SAV-brikse og SAV-stole samt et klassisk sortiment af havemøbler.

Møblerne blev oprindeligt fremstilet i Skovshoved, men det har i mange år ikke kunnet lade sig gøre grundet vores lønniveau i Danmark. I dag fremstilles møblerne i Polen, som er tæt på råvarerne, som er naturmaterialerne træ og hør. Og de har en mangeårig håndværksmæssig tradition med at arbejde i træ.

OGK SAV-Møblerne er designet af arkitekt Ole Gerløv Knudsen i 1962 og er kendte designklassiker. SAV-produkterne holder i generationer og har mange anvendelsesmuligheder.

Havemøblerne er ren nostalgi og er lidt fra en svunden tid, som vi er nogle der gerne vil holde i hævd. Møblerne er fremstillet i træ og er enten olieret eller malet.

55° North har været dansk agent for Skovshoved Møbelfabrik siden 2012 og alle møbler kan ses i 55° Norths showroom.

FIRENZE KRUKKER

I flere hundrede år har dygtige, lokale pottemagere forvandlet det grå ler til usædvanligt holdbare og bæredygtige terracotta-produkter i de karakteristiske, varme solskinsnuancer, som er indbegrebet af Toscana. 

Fyld krukkerne med duften og fornemmelsen af Toscana – krydderurter, citrusplanter, oliventræer eller solsikker. Eller plant dem til med traditionelle, danske blomster om sommeren og buksbom eller andet stedsegrønt om vinteren. De er frostsikre og kan stå ude hele året.