06 Journal

06 Journal

Vores mest populære produkter

Burel Factory

Vi vil gerne dele med jer, at vores designvindende brand Burel netop har deltaget i Lisbon Designweek med rekord mange besøgende og stor ros og anerkendelse. Specielt den meget unikke lampe installation i uld. Udstillingen ses af ovenstående billede,hvor der er en række nyheder. Nogle af dem kan allerede nu ses i vores showroom.
 
Vi har et stort udvalg i Plaider og Puder fra Burel Mountain Originals, og her er nogle af de mest populære produkter :
 • Azulejo, på dansk harlekin mønster er det mest sælgende mønster i vores plaid kollektion, og vi har dem i både farverige og mere stille farver
 • Visual mønsteret benytter vi kun til vores puder. Det er et velkendt sildebensmønster, men vævet i stort format og meget taktilt. Den er altid vævet i natural og i en kontrast farve. Specielt i de lyse farver er den meget stille, og kan mikses med alle øvrige puder og plaider i vores Burel sortiment
 • Gathering er et af Burels mest karakteristiske mønstre. I farvesammensætningen sennepsgul, grå og naturel er den vores bedst sælgende plaid. Uld i gule nuancer, særlig sennepsgul, er virkelig smuk og altid eksklusiv i sit udtryk, og så passer den ind i de fleste skandinaviske hjem.
Alle Burel plaider er vævet i 100% merino uld, som stammer fra de får, som lever i de omkringliggende bjerge. Se udvalget her og bestil på vores B2B eller kontakt os, så hjælper vi med at få sammensat et sortiment.
Hvis det har din interesse er her en artikel om fåreklipningen i Manteigas, som er den by, hvor Burel holder til. Og er grundlaget for alle produkter.

Havemøbler & Savbriks

Skovshoved Møbelfabrik

Det er nu højsæson for havemøbler samtidig med, at vi har det flotteste sommervejr ☀️ Skovhoveds mest populære havemøbel serie er Humlebæk Bænk, Humlebæk Stol og Vallø borde. Det er havemøbler fra en svunden tid, som mange elsker. Havemøblerne er fremstillet i træ og er enten malet eller i olieret eg. Fremstillet i Europa og i europæisk træ. 
 • Farverne er: Hvid, Sort, Vogngrøn, Blågrå samt olieret Eg.
 • Vallø borden: 70x70 cm og 90x90 cm er i spisebordshøjde og det lille bord 60x 60 cm er i lounge højde (lille bord “kun” i sort, hvid eller olieret eg).
Den smukke Daybed, SAV-briksen fra 1962 er en alltime klassiker.  Det er i sommer halvåret, at den sælger allerbedst. Så tiden er inde til at den skal være fremme i udstillingen - ude eller inde 😊
 • Fremstillet i Europa af naturmaterialer; bøgetræ, sisalreb og hørlærred
 • Let at transportere i den medfølgende pose i hørlærred
 • Super enkel at samle på få minutter
 • Hørmadras fås som ekstra tilbehør
Med hørmadrassen kan den også anvendes som en ekstra seng, Night-bed. Madrassen sikrer på en kølig dag, at man ikke bliver kold bag på kroppen. Og endelig kan den i sammenrullet stand anvendes som nakkepude.  

Lovely Linen

Sommeren er her☀️

LovelyLinen er 100% europæisk hør, og er med sit meget store og populære sortiment i duge og mundservietter et rigtig godt valg til din butik. LovelyLinen laver hør i tre forskellige kvaliteter, så uanset om dine kunder er til det klassiske valg eller til de lidt mere “boheme” kvaliteter Lovely eller Misty. Lovely er den kraftige kvalitet og Misty er den tyndere kvalitet, som er meget populær om sommeren.
 
Udover de lange duge (rektangulære) har LovelyLinen også et udvalg i runde duge. Runde borde er blevet populære de senere år, og der kan være næsten umuligt at få fat i en rund dug uden de er med blomster eller andet mønster. LovelyLinens duge er altid ensfarvede og kommer i en masse skønne farver.
 • Duge i mange størrelser, store og små
 • Runde duge
 • Mange farver
 • Tre kvaliteter i hør
 • Duge sys på special mål (og der koster ikke spidsen af en jetjager)
Har du spørgsmål, ønsker en pris eller et farvekort så ring eller skriv til os. 

Cloud7

Eksklusive produkter til hund

Ikke alle modtagerne af dette nyhedsbrev sælger Cloud7, men det er udover at være et brand til hunde i høj grad også et interiør brand. 
Cloud7 har et stort udvalg i hundetasker til hunde op til 10 kg; hvalpe , chihuahuas, gravhunde, bulldogs, mm. Alle hundetakser kommer i lækre holdbare materialer og med detaljer i læder og messing/stål. Og altid med en inner-lining, der gør det behageligt for hunden. På Comos tasker er inderdelen aftagelig, så tasken ikke bliver for varm for hunden om sommeren. Alle Cloud7 produkter er altid både funktionelle og i lækkert design.
 
Er du allerede forhandler af Cloud7's skønne produkter er det bare at gå ind på Cloud7's B2B og bestil. 
 
Vil du gerne være forhandler så kontakt mig venligt for nærmere.

Besøg os på Formland

Stand F5020

Vi glæder os til at se dig på Formland, hvor vi har masser af efterårs 
nyheder med.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.