09. Journal

09. Journal

Skab hygge i hjemmet

Efteråret er kommet, og det er tid til at hygge sig indendørs. Indret din butik med smukke farver og den perfekte efterårs stemning, og dine kunder vil blive inspireret til at købe hygge til eget hjem.

Hos 55° North har vi et bredt sortiment, som er med til at skabe en hyggelig og dejlig stemning af efterår.

Tilfør dit hjem et strejf af efterårets farver og hygge ved hjælp af vores smukke plaider og puder i 100% merino uld fra portugisiske Burel. Ulden stammer fra de får, som lever naturligt i de bjerge, som omkranser Burels væveri.
 
Vores smukke og håndlavede farverige keramik fra CASAgent kan tilføre et ekstra farverigt præg til dit hjem. Dæk et flot bord med de naturlige hør-duge og hør-servietter fra Lovely Linen og kombiner det med den smukke keramik fra CASAgent. Kun fantasien sætter grænser!
 
Når hunden skal luftes i det kolde og til tider våde efterår tilbyder vi fra Cloud7 det ultimative overtøj til hunden. Der er stor efterspørgsel på overtøj til hunde, så sørg for at have et godt udvalg i butikken. Vi rådgiver gerne i udvalg og størrelser. Kan bestilles hos os eller på Cloud7 b2b shop. 
Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål til vores brands eller hvis du kunne tænke dig et besøg i vores showroom eller et besøg af Charlotte eller Tina?
 info@55north.dk tr@55north.dk info@55north.dk
tlf 2728 2838 tlf 2068 7304 tlf 4913 8005
Venlig Hilsen
Charlotte, Tina & Henrik
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.